Preferred partners

Hier zit onze sonde nog niet op diepte

Een bouwproject en op zoek naar een betrouwbare installateur van warmtepompen?

Droom je om je woning of gebouw te verwarmen en te koelen via geothermische energie, dan is niet enkel een boring noodzakelijk, maar ook een warmtepomp die met de energie aan de slag kan. En dus ook een goede installateur van zo’n warmtepompen.

Als leek is het vaak geen sinecure warmtepomp-experten te onderscheiden van minder betrouwbare installateurs. De problemen komen vaak pas nadien naar boven:

  • Een aansluiting die te wensen overlaat.
  • Een rendement om van te huilen.
  • Een slechte communicatie na-verkoop.

Om kopzorgen te vermijden, nemen we als gespecialiseerd boorbedrijf de handschoen op, en treden we graag op als kwaliteitslabel voor warmtepomp-installateurs, in de vorm van ons Preferred Partner Program.

Aan de hand van dit opleidingsprogramma geven installatiebedrijven aan uitstekend op de hoogte te zijn van alles aangaande geothermie en warmtepompen, maar net zo goed van het belang van een goede communicatie en transparantie. Zo ben je zeker dat je bij een van onze Preferred Partners in goede handen bent! Contacteer ons, en kom zo in contact met een betrouwbare installateur aan wie je een offerte kan opvragen!

Kom in contact met een installateur in jouw regio

Installateur van warmtepompen en op zoek naar een betrouwbare partner met inzicht?

Op zoek naar een boorexpert om de geothermische boring bij een van je projecten uit te voeren, zonder het risico op klanten van je eindklant nadien? Bij boorbedrijf Verbeke Geothermie zit je in een zetel!

Als installateur van warmtepompen werk je nooit alleen. Je bent afhankelijk van een boorbedrijf dat net zoveel professionaliteit en netheid aan de dag legt als jijzelf. Zoniet loop je het risico dat:

  • Klachten over een vuil achtergelaten werf bij jou terechtkomen.
  • Klachten over een onder- of overgedimensioneerde boring bij jou terechtkomen.
  • Je beroep moet doen op partners waar je niet kan op rekenen.

Bij Verbeke Geothermie kiezen we resoluut om samen te werken met Preferred Partners, die zich ook engageren voor ons. Om ons ervan te vergewissen dat een geothermieproject volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd, willen we enkel de meest onderlegde geëngageerde installateurs aanbevelen.

Om als boorspecialist, gedreven om geothermie in een positief daglicht te stellen, het spreekwoordelijke kaf van het koren te kunnen scheiden, beschikken we over het Preferred Partner Program. Als installateur doorloop je hierbij een opleiding, en als tegenprestatie kan je rekenen op een partner die ook op jou rekent. En je natuurlijk ook van de nodige leads voorziet!

Meld je aan bij ons netwerk aan installateurs